Дуљај пред утакмицу са Спартаком: Молим навијаче да не вређају Лалатовића


Фудбалери Партизана у суботу од 18.30 часова дочекују екипу суботичког Спартака у мечу 27. кола Суперлиге Србије.

„Публика која буде дошла мора да буде посебна. Бити посебан значи бити другачији од других. Нашу пажњу морамо да усмеримо на подршку нашим играчима, да се Ненад Лалатовић не узима у уста. Ни он, ни његова породица. Лалатовић ми је пријатељ из времена кад смо заједно били у Шахтјору, уз то је и колега, без обзира на то што је био играч и тренер Звезде. Можете да звиждите, али немојте породицу да му дирате“, истакао је Дуљај.

Додаје да би спорт требало да спаја људе.

„У Звезди имам два велика пријатеља, нећу их именовати, само ћу рећи да се за десет година, колико се знамо, ниједном нисмо посвађали због клубова. Лалатовић и остали тренери су ми колеге, требало би да будемо пример новим генерацијама навијача, као и играча. Сагласан сам да неки пут искочим из контекста, моје понашање некад није примерено. Наравно да се због тога стидим, у питању су емоције, не служе као оправдање, међутим, морамо да се трудимо да будемо што бољи људи тренери. Само тако наш фудбал може напред“, изјавио је Дуљај.

Стратег „црно-белих“ истиче да тактика његовог тима за сутра зависи од противника.

„Бољи су сада терени и услови и играчи који играју боље технички сада долазе до изражаја. Имамо свој план, противник такође. Спартак је доста чврста екипа, тешко је наћи пукотине у њиховој одбрани. Европска карта је најважнија. Свака утакмица до краја нам је важна, али сада гледамо само и искључиво ка Спартаку“, закључио је Дуљај.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *