Дуљај: Вождовац је увек незгодан ривал на свом терену, али циљ су три бода


Тренер црно-белих Игор Дуљаји истиче да и поред тога што ривал није забележио победу у наставку сезоне, ипак ће ово бити изузетно тежак меч и да екипа у њега мора да уђе максимално сконцентрисано.

“Очекујем тежак меч, они су многе утакмице одиграли на високом нивоу, посебно су незгодни на домаћем терену, а чињеница да немају победу у другом делу нас додатно тера на опрез”, рекао је тренер фудбалера Партизан Игор Дуљај.

„Немају шта да изгубе, игра се на вештачкој трави, другачије су околности. Иза нас је тешка утакмица са Спартаком, сада смо сконцентрисани само на Вождовац. Имамо циљ, а то су три бода“, истакао је Дуљај на конференцији за медије.

Он је додао да и даље не може да рачуна на Матеуса Салдању, док ће током дана видети у каквом су стању Бибрас Натхо и Гајас Захид, који нису тренирали два дана.

„У сталној сам вези са Салдањом, шаље ми извештај процедуре и шта ради на терену. Оно што ми је последњи пут рекао је да ће се вратити средином овог месеца, што је брзо с обзиром на тежину повреде. Видећемо када ће се укључити у тренажни процес. Он ради 10 сати дневно, то је доказ колико улаже у себе и колика му је жеља“, поручио је Дуљај.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *