DUŠAN TADIĆ SE OGLASIO O POVRATKU U SRPSKI FUDBAL: Evo ŠTA je rekao o Vojvodini!


Povratkom Milana Mandarića u srpski fudbal, konačno je zaličilo da bi moglo doći do značajnih ulaganja, investicija i promena u drugim timovima, naročito onim van Beograda. 

Činjenica je da večiti imaju monopol tržiša – svi igrači su njihovi, titula je prosto očekivana stvar na jednom od dva kraja Autokomande i tako stvari stoje od superligaškog vajkada. 

Ime kao što je Dušan Tadić, u Vojvodini, svakako je način da se dominacija Partizana i Zvezde poljulja. Uzdrmala se Bačka kada je predsednik novosadskog kluba izjavio da želi nazad kapitena reprezentacije Srbije, a ove reči najavile su da možda u skorijoj budućnosti konačno možemo dobiti konkurentnu „treću“ ekipu. 

Ipak, Dušan je svoju Vošu odjavio veoma jasno i konkretno.  

– Znate kako, Vojvodina je klub u kojem sam ponikao i pratično shvatio šta znači biti fudbalski profesionalac. Moja velika ljubav. Ipak, kako ne bih doveo nekog u zabludu, u ovom trenutku apsolutno nije objektivno i realno da se razgovara o mom povratku – rekao je Tadić za „Mozzartsport“.

Foto: Vikipedia

Dušan Tadić

Potom je obrazložio svoje mišljenje, a takođe je naveo kada možemo očekivati realne šanse za Dušanov povratak u Superligu Srbije na stadion „Karađorđe“.

–  Imam ugovor sa Fenerbahčeom, postoji intersovanje mnogih klubova iz najjačih evropskih liga. Počastvovan sam i polaskan zbog svega što je predsednik Vojvodine gospodin Zbiljić izjavio i hvala mu na tome, ali moraće da prodje sigurno još nekoliko godina da bi takva mogućnost bila realna i uzeta u razmatranje – dovršio je Dušan Tadić.

BONUS VIDEOОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *