Џајић: Потребна је седа глава, не обећавам куле и градове


Драган Џајић је раније данас на изборној седници Скупштине у Старој Пазови једногласно изабран за председника Фудбалског савеза Србије.

„Почаствован сам чињеницом да сам добио прилику да водим српски фудбал. Прихватио сам овај изазов јер осећам да знањем и искуством стеченим освајањем 36 клупских трофеја, светске и европске титуле, могу да помогнем. Мислим да заједно можемо да подигнемо српски фудбал на виши ниво“, рекао је Џајић након што је изабран.

Некадашњи фудбалер Црвене звезде је истакао да је репрезентација Србије огледало Савеза.

„Има добрих ствари, верујем да има и оних које можемо да урадимо. Репрезентација је огледало Савеза, учинићемо све да постане редован учесник такмичења. Приорирет је пласман на Европско првенство, учинићемо све да се тамо нађемо. Желимо искорак српског фудбала у целини, изабрао сам тим људи спремних да донесу бољитак. Граде се нови стадиони, у Зајечару, Лозници, са нестрпљењем очекујемо изградњу Националног стадиона. Тражићемо начин да клубовима помогнемо у изградњи терена и добрих услова“, поручио је Џајић.

Обећао је да ће дати све од себе да учини српски фудбал бољим.

„Немам чаробни штапић, нити обећавам куле и градове. Даћу све од себе да учиним српски фудбал бољим, а оквиран план ћемо ширити и дорађивати. Потребна је седа глава, а искуство има предност. Молим вас да имамо стрпљења, да решавамо проблем по проблем. Не планирам да правим никакве радикалне заокрете“, истакао је нови председник Фудбалског савеза Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *