EUFORIJA U BEOGRADU: Novak Đoković iznenadio sve dolaskom na projekciju filma!

[ad_1]

U sredu uveče, Novak Đoković je stigao u Dom omladine u Beogradu kako bi prisustvovao projekciji dokumentarnog filma o svom treneru iz mladosti, Nikoli Piliću. Ova poseta izazvala je pravu euforiju među prisutnima, posebno među više desetina novinara i foto-reportera koji su s nestrpljenjem čekali da zabeleže svaki detalj ovog događaja.

 

Sam Pilić je održao vrlo emotivan govor o Đokoviću, izazivajući emocije kod prisutnih. Ova atmosfera dodatno je naglasila značaj koji Pilić ima u životu i karijeri Novaka Đokovića.

Iako su mediji sa nestrpljenjem očekivali izjave od najboljeg tenisera sveta, Novak je odlučio da bez reči prisustvuje projekciji filma i da se obrati prisutnima tek po završetku iste. Ova odluka dodatno je pojačala interesovanje javnosti za ono što će Đoković imati da kaže nakon filma.

Novak Đoković je uvek privlačio pažnju javnosti svojim potezima van teniskih terena, a njegovo prisustvo na projekciji filma o Nikoli Piliću samo je još jedan primer koliko je ovaj teniser važan ne samo u svetu sporta, već i u kulturi i društvu uopšte.

BONUS VIDEO[ad_2]

One thought on “EUFORIJA U BEOGRADU: Novak Đoković iznenadio sve dolaskom na projekciju filma!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *