EVROVIZIJA I FUDBAL: Slučajnost, ili ne? Šta povezuje Teya Doru i Kristijana Ronalda? (VIDEO)


Srpska pevačica Teya Dora izborila se za plasman u veliko finale Evrovizije, pesmom „Ramonda“, nakon što je kao prva izabrana u elitno društvo. Međutim, manje je poznato da je njena prethodna pesma „Džanum“ postala pravi internet fenomen.

Pesma „Džanum“ postala je planetarni hit, a Teya Dora je postala poznata širom sveta zahvaljujući ovoj pesmi. Nakon završetka prestižnog „Berklija“, Teya je stvorila senzaciju svojom pesmom koja je osvojila internet. Verziju pesme su čak prepevali i Ajušman Kuran, izuzetno popularni indijski pevač, i postala je jedna od najuticajnijih pesama u 2022. godini.

Pesma „Džanum“ je postala viralna na različitim platformama, sa preko 540.000 kratkih snimaka na 10.000 kanala, više od milion i po snimaka na TikToku i preko milijardu i po pregleda. Takođe, postala je sinonim i za golove fudbalske legende Kristijana Ronalda u Saudijskoj Arabiji, neraskidivo povezujući Teyu Doru sa jednim od najvećih fudbalera svih vremena.

 

 

Pesma „Džanum“ postigla je ogroman uspeh i na Spotifyju, sa preko 83 miliona strimova, čime je potvrdila svoj status planetarne senzacije.

Nakon velikog uspeha pesme „Džanum“, Teya Dora se takmiči na Evroviziji sa pesmom „Ramonda“. Njen izuzetan talenat i senzacionalan uspeh na internetu sigurno će privući pažnju publike širom Evrope tokom finala Evrovizije.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *