Фетел: Можда се вратим у Формулу 1


Шампион из 2010, 2011, 2012 и 2013. године са екипом Ред Була истакао је да размишља да се врати у Формулу један, али да то зависи од изазова који га очекују.

<!—->“Мислим да би неки рекли ‘Не’, а неки ‘Не знам’, али на крају би се сви вратили. Ја то не могу да искључим. Имам 36 година. Није прошло 10 година откако сам отишао, али много тога зависи од изазова. Тренутно не размишљам о томе, тренутно уживам“, рекао је Фетел.

На питање да ли би наредне сезоне могао да се врати у најбржи шампионат света рекао да тренутно нема планове, али је додао да је спреман да се бори.

„Остајем физички спреман, али зато што желим, а не зато што планирам да се вратим. Можда мој врат није тако спреман као раније, али мислим да сам физички спреман“, рекао је Фетел.

После пет година проведених у Ферарију 2020., Фетел је прешао у екипу Астон Мартина у којој је возио последње две сезоне пре него што се повукао.

<!—->Британски медији подсећају да су Алан Прост, Ники Лауда, Најџел Менсел, Фернандо Алонсо и Кими Раиконен имали победнички повратак.

Фетел је у каријери остварио је 53 победе, а возио је за екипе Заубера, Торо Роса, Ред Була, Ферарија и Астон Мартина.

Немац је последњи пут у Формули један наступио прошле године на Великој награди Абу Дабија.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *