GEST „DELIJA“ O KOME ĆE SE PRIČATI! Navijači Zvezde JOŠ JEDNOM pokazali HUMANOST! Velika AKCIJA na meču sa ZENITOM!


Fudbaleri Crvene zvezde odmeriće snage u prijateljskom okršaju sa Zenitom, na Marakani, u subotu od 19.00 časova u prijateljskom okršaju. 

S obzirom da nam se sprema novi spektakl u Beogradu, te da nas očekuju mnoge velelepne koreografije i pesme navijača, „Delije“ su odlučile da tim povodom organizuju humanitarnu akciju, i još jednom pokažu kakvo srce poseduju zaljubljenici u fudbal. 

Foto: Starsport

Koreografija sa meča u Sankt Peterburgu 2022. godine

Naime, vatrene pristalice Crvene zvezde organizuju prikupljanje pomoći narodu Donbasa na utakmici protiv Zenita. Novac će se prikupljati na svim tribinama za vreme poluvremena, a sigurni smo da posetiocu duela neće zastraniti ni ovaj put u pokušaju da se pomogne unesrećenima. 

Podsetimo, kako Republika.rs saznaje, meč na Marakani imaće do sada neviđenu koreografiju, u kojoj će pristalice oba kluba dati podršku ljudima sa Kosmeta, ali, budući da je utakmica dan pre obeležavanja važnog događaja, i podsetiti na 24. mart, odnosno, početak zločinačke agresije NATO alijanse nad Srbijom 1999. godine, kada je stradalo bezbroj nedužnih ljudi, kao i 126-oro dece poput Milice Rakić, Bojane Tošović, Marka Simića, Dajane i Stefana Pavlovića, Dragane Dimić…

Treba reći da je Crvena zvezda bila među prvim evropskim klubovima koja je, u julu pre dve godine, gostovala u Rusiji, na turniru Zenita (uz Fenerbahče i Nefči) tokom sankcija ovoj državi, dok je pre 11 godina ruski gigant gostovao takođe na stadionu „Rajko Mitić“, kada je najveće zvanice predvodio i prvi čovek ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin.

BONUS VIDEO

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *