GRCI REŠILI „SLUČAJ KACURIS“! Uhapšen UBICA navijača AEK? Mihalisu život ODUZEO prijatelj!


Šokantan obrt dogodio se u istrazi ubistva navijača atinskog AEK Mihalisa Kacurisa. Inače, ovaj nesrećni mladić je nastradao u prestonici Grčke, veče pre utakmica kvalifikacija za Ligu šampiona kluba za koji je navijao i zagrebačkog Dinama, u uličnoj tuči sa hrvatskim huliganima.

Bed blu Bojsi su početkom avgusta doputovali u grčku prestonicu, iako nisu imali pravo da prisustvuju ovom susretu, dok su u zasedi napravljenoj fanovima domaće ekipe, u blizini stadiona, Kacuris je zadobio smrtonosni ubod nožem posle kojeg je iskrvario na smrt.

Reakcija grčke policije bila je ekspresna. Čak 102 hrvatska huligana uhapšena su i do danas sede u pritvoru, gde čekaju kraj istrage, a ukoliko se saznanja grčkih medija ispostave kao tačna mogli bi uskoro da se nađu na slobodi!

Kako prenose mediji u Grčkoj, od osobe koja se nalazi na visokoj poziciji u Ministarstvu javnog reda, uhapšen je jedan navijač AEK i trenutno se ispituje njegova umeštanost u Kacurisovo ubistvo.

Navodno, istražitelji su uspeli da identifikuju DNK vlasnika noža koji je pronađen na mestu ubistva, odnosno, da se radi o osobi koja je od ranije poznata policiji, s obzirom da je osuđen na 12 meseci zatvora zbog tuče u Volosu, u kojoj je 2017. godine povređeno 15 lica.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *