„Гробари југ“ прекинули бојкот: Испуњени су захтеви, враћамо се својој кући


Расим Љајић је у понедељак на Скупштини клуба изабран за председника Привременог органа Партизана, док су разрешени дужности председник Милорад Вучелић, генерални директор Милош Вазура, чланови Управног одбора, као и сви чланови Скупштине клуба.

„Руководство Привременог органа ФК Партизан неће имати нимало лак посао, јер се суочавају са потпуно девастираним клубом. Али, имају јасан пример како не би требало да се ради. На примеру других клубова се види да без навијача, без враћања клуба онима од којих је отет – нема дугорочног решења. У трибини ће имати искреног партнера на путу подизања клуба из пепела, али и љутог противника уколико било ко помисли да поново отуђи клуб од својих навијача“, наводи се, између осталог, у саопштењу навијачке групе „Гробари југ“. 

„На вама и нама је да нашу снагу покажемо доласком на утакмице. Да пунимо Југ и стадион ЈНА, и будемо истинска подршка Партизану. У томе ће нам бити потребан сваки гробар“, додаје у саопштењу.

Утакмица између Партизана и Чукаричког биће одиграна у суботу од 15.55 часова.

„Прва и основна тачка за прекид бојкота била је подношење оставки комплетне водеће гарнитуре, укључујући и распуштање Скупштине. Сада, када су ти захтеви испуњени, време је да се вратимо својој кући, на своју трибину, и да отворимо једно ново, светлије поглавље у историји клуба“, закључује се у саопштењу навијача Партизана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *