GROBARI NAVIJAJU ZA ŽELJU I SPLITSKI HAJDUK: Savo Milošević zapalio region


Savo Milošević zapalio je bivšu Jugoslaviju! Nekadašnji napadač Partizana a sada selektor Bosne i Hercegovine govorio je o odnosima klubova u regionu ali se i na nesvakidašnji način dotakao navijačkih opredeljenja. On je generalizovao fudbalsks strasti pa poručio da grobari uglavnom navijaju za ljute rivale iz Splita i Sarajeva.

– Mi koji navijamo za Partizan, svi navijamo za Željezničar. Nisam samo ja u pitanju, već mnogo ljudi. Takođe, svi ti ljudi negde simpatišu i Hajduk kad je Hrvatska u pitanju. Neverovatno je, ali postoji ta linija. Pitao sam mnoge ljude o tome i niko nema objašnjenje. Mi koji volimo Partizan, navijamo i za Želju i takođe navijamo i za Hajduk. Zašto je to tako, zaista nemam objašnjenje i još ga nisam pronašao – rekao je Milošević u intervjuu za Meridian sport.

Ostaje da se vidi šta će grobari reči na njegovu ovakvu konstataciju, ali i šta će reći navijači ostalih pomenutih klubova. Kao i ljutih rivala koji nisu spomenuti poput Crvene zvezde, Dinama i Sarajeva.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *