GRUDI SU BILE PROBLEM, GDE ĆU TAKVA NA STADION! ZGODNA DILETA na meti osuda! To je nije mnogo POGODILO!


Jedna od najpoznatijih sportskih voditeljki Dileta Leota ponovo se našla u centru pažnje.

Zgodna Italijanka dala je intervju za medije i istakla da je na početku karijere bila na meti osuda. 

– Najviše ih je dolazilo od žena. Uglavnom je to bila kritika na račun mog oblačenja. Govorile bi mi da ne mogu tako obučena na stadion – rekla je Leota i dodala:

– Ovde si samo zbog svojih velikih grudi, taj komentar mi je najviše zasmetao. Kolega sa „Skaj Sporta“ mi je rekao da ljudi pričaju okolo o meni. Tek sam bila stigla, imala sam 20 godina i to je me je mnogo pogoilo. Tog popodneva sam se dobro isplakala, a onda se probudio lav u meni. Diplomirala sam prava kako nikada više ne bi mogli da mi kažu tako nešto – poručila je Italijanka.

Sada je roditelj devojčice zajedno sa nemačkim golmanom Lorisom Karijusom. Karijus je pre toga pažnju privlačio lošim odbranama u dresu svojih klubova, a posebno se među navijačima pamti meč koji je sa Liverpulom odigrao protiv Real Madrida u finalu Lige šampiona.

Leota je pre njega bila sa turskim glumcem Džanom Jamanom, koji važi za jednog od najpoželjnijih na svetu, koji je dobio „šut-kartu“ posle četiri meseca veze. Dileta je rešila da ostavi Jamana zbog njegove ljubomore. On je navodno nekontrolisano reagovao na to što se Leota prilično provokativno fotografiše i to deli na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *