Гутеша: Пуна Маракана је врхунац фудбала, свако машта о таквом дебију


Црвена звезда је синоћ на свом терену победила Зенит резултатом 1:0. Гутеша је на овом мечу дебитовао за „црвено-беле“, а утакмици је присуствовао 42.771 навијач.

„Феноменалан је осећај, иако је пријатељска утакмица, било је преко 40.000 људи, и заиста прелеп амбијент. Свако ко замишља деби за Звезду, мислим да у глави прави такав сценарио. Драго ми је да смо све то крунисали и победом, тако да ћу ово памтити до краја живота. Срећан сам и што нисмо примили гол и то је заиста заслуга читаве екипе. Давали су ми ветар у леђа, баш сам осећао подршку све време“, рекао је Гутеша, преноси званични сајт клуба.

Гутеша је рођен 2002. године у Вршцу. Он је рекао да је треме било док није почело загревање и додао да ће му искуство са утакмице бити изузетно значајно пред наставак сезоне.

„Више је то било неко позитивно ишчекивање да утакмица почне, него класична трема, али је и то нестало чим смо изашли на загревање. Једноставно, фокус се пребацио на терен. Свакако да ће читав овај амбијент много да ми значи за наставак сезоне. Мислим да је пуна Маракана врхунац фудбала. Све то је додатно искуство за оно што ме чека са Графичаром“, навео је Гутеша.

Он је подсетио да је у Звезду дошао 2017. године.

„У Звезду, коју волим од малих ногу и која је породично наслеђе, сам дошао 2017. године и прва утакмица тада је био Краснодар на Маракани. Сећам се да сам је гледао и невероватно ми је да ме сада тренира Владан Милојевић, који је и тада био на клупи Звезде и донео много успеха нашем клубу“, рекао је Гутеша.

Он је истакао да има још много снова са Звездом.

„Свестан сам да је лед пробијен, тако да треба само да наставим да радим и да се трудим. Имам још много снова са Звездом, али управо кроз посвећеностн они могу да се испуне“, закључио је Гутеша.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *