IVANIŠEVIĆ IZNEO ŠOK DETALJE O ĐOKOVIĆU: „Novi trener ne bi znao ŠTA GA JE SNAŠLO sa Novakom!“

[ad_1]

Novak Đoković i Goran Ivanišević razišli su se pre nekoliko dana, a od tada se spekuliše ko bi mogao da bude novi Noletov trener. I dok je prvi pik za naslednika Ivaniševića Nenad Zimonjić, budući da je on jedina osoba sa kojom Nole provodi vreme na treninzima u poslednje vreme, oglasio se i sam Hrvat koji je u razgovoru za „Sport klub“ poručio da ne može baš svako da trenira Noleta, tačnije, niko osim – Balkanaca.

– Ne treba Novaku sada neki novi trener, dok ga prvo upozna, ovaj (Novak) bi posle deset dana ‘poludeo’, a taj trener bi se pitao šta se događa. Moja teorija je – Balkanac može svakoga da trenira, ali Balkanca može samo osoba s ovih prostora. Marjan (Vajda) je Slovak, ali tu smo blizu, dok je Boris jako dobro s njim funkcionisao, pošto je teniski vrlo inteligentna osoba. Mnogo mu je pomogao, rekao je Ivanišević.

Najveću prednost dao je Nenadu Zimonjiću koji od raskola njih dvojice jedini trenira sa Noletom.

Foto: Tanjug/AP

Nenad Zimonjić

– Ne znam još koliko će Novak igrati, to zavisi od njega, ali mislim da je sada sa njim perfektna osoba u ovom trenutku – Ziki. On je moj veliki prijatelj, mnogo smo toga prošli, volim ga – on je veliki teniski znalac. Ipak, ono što je najvažnije u celoj toj priči jeste da poznaje Novaka, izjavio je Ivanišević i potom dodao:

– Čuli smo se Ziki i ja, pričali smo i pre nego što sam saznao da ga je Novak pozvao, mislim da je Ziki perfektan za Novaka. Može mu pomoći i teniski, Novak sve zna, ali možda će mu istu stvar reći na drugačiji način, drugi pristup, što će biti osveženje za Novaka. Ziki poznaje Noletov mentalitet, bili su u Dejvis kup timu zajedno, Ziki je bio i selektor.

BONUS VIDEO:[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *