Иванишевић: Зимоњић је савршен за Новака, Ђоковић би „полудео“ са неким новим тренером

[ad_1]

Ђоковић је прошле недеље објавио крај сарадње са Иванишевићем, а према незваничним информацијама, бар на неко време, у његовом боксу могао би да седи Зимоњић.

“Не знам још колико ће Новак играти, то зависи од њега, али мислим да је сада са њим перфектна особа у овом тренутку, то је Зимоњић. Он је мој велики пријатељ, много смо тога прошли, он је велики тениски зналац. Ипак, оно што је најважније у целој тој причи јесте да познаје Новака“, изјавио је Иванишевић за „Спортклуб“ и додао да је Зимоњић прави човек за новог тренера Ђоковића.

„Не треба Новаку сада неки нови тренер, док га прво упозна, Новак би после десет дана ‘полудео’, а тај тренер би се питао шта се догађа. Моја теорија је Балканац може свакога да тренира, али Балканца може само особа с ових простора. Марјан Вајда је Словак, али ту смо близу, док је Борис јако добро с њим функционисао, пошто је тениски врло интелигентна особа. Много му је помогао. Причали смо и пре него што сам сазнао да га је Новак позвао, мислим да је Зимоњић перфектан за Новака. Може му помоћи и тениски, Новак све зна, али можда ће му исту ствар рећи на другачији начин, други приступ, што ће бити освежење за Новака“, закључио је Иванишевић.

[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *