IZAŠLA NOVA GARNITURA DRESOVA ZA EVRO U NEMAČKOJ! Ovo TRI VAŽNE promene! (VIDEO)

[ad_1]

Fudbalska reprezentacija Srbije će na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj imati priliku da zablista u novim dresovima koje je dizajnirala nemačka kompanija „Puma„. Ovi dresovi su nedavno zvanično predstavljeni, a reakcije javnosti su veoma podeljene, posebno kada je reč o rezervnoj garnituri koja sadrži zanimljive detalje inspirisane Đavoljom varoši.

 

 

Tri bitne razlike u dizajnu su plava linija na rubovima rukava, koja je nekada bila zlatna; „V“ izraz kragne koji je sada okrugao; na kraju, dve bele štrafte na bokovima. Grb je ostao isti. 

Nakon što je kompanija Puma objavila snimak na kome su prikazani dresovi nekoliko reprezentacija, uključujući i Srbiju, reakcije su počele da pristižu. Iako su dresovi veoma slični dresovima drugih timova, kao što su Austrija, Češka i Švajcarska, mnogi su izrazili različite stavove o dizajnu. Posebno je interesantna reakcija na rezervnu garnituru koja je privukla pažnju javnosti zbog originalnog korišćenja motiva inspirisanog Đavoljom varoši.

Nezvanične verzije dresa su takođe izazvale pažnju javnosti. Posebno se ističe rezervna garnitura koja je privukla pažnju zbog neobičnih detalja. Korišćenje motiva inspirisanog Đavoljom varoši na dresu je izazvalo interesovanje ljubitelja fudbala, te se očekuje da će ova originalna inspiracija privući pažnju široke publike.

Iako su reakcije na nove dresove podeljene, javnost sa nestrpljenjem očekuje više informacija o samom dizajnu i materijalima od kojih su dresovi napravljeni. Kako se bliži početak Evropskog prvenstva, ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju da vide nove dresove na terenu i da podrže našu reprezentaciju. Uskoro očekujemo opširnije informacije o novim dresovima i reakcije samih igrača na opremu koja će ih predstavljati na velikoj evropskoj smotri.

BONUS VIDEO[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *