Јокић: Не могу да размишљам о МВП титули


Српски центар Никола Јокић је наставио да сјајном ефикасношћу предводи свој тим и у другој победи над Финиксом са 97:87 у полуфиналној серији Запада али је новинаре на конференцији више занимао како ће дочекати ново проглашење титуле МВП-а лиге.

“Не могу да размишљам о томе, нити могу да контролишем. Да ли ће награду дати мени или неком другом, то није на мени да одлучим. О томе бих могао да размишљам да не играм кошарку, па да се бавим тим стварима. Овако… Надам се да ће бити сунчан дан, да могу да будем у базену.“, рекао је Јокић.

Јокић је опет остварио двоструки двоцифрен учинак и био најефикаснији играч меча са чак 39 поена уз 16 скокова и пет асистенција, па је прокоментарисао и своју и игру тима.

“Била је таква утакмица, десило се да буде тако. Мом тиму је било потребно да будем агресивнији, доста су ме чували један на један, па сам покушавао да убацим више поена. Играли смо добру одбрану, али они су имали више поседа, а таквој екипи не смеш да даш више лопти. Они имају један од најбољих напада у лиги, добре кошгетере који могу да убаце много поена. Наша одбрана је показала доста, поготово у последњој четвртини када су убацили само 14 поена. Они су имали пет поена више у једном тренутку, а ми ниједног тренутка нисмо губили самопоуздања, само смо урадили довољно да окренемо ствари у нашу корист и да им не дозволимо да нам помуте разум.“, укратко је Јокић анализирао меч и прокоментарисао да је сјајно што је на трибинама имао подршку супруге и ћерке.

“Цела моја породица је била ту. Моја браћа су увек ту, сада су били ту моја супруга и ћерка, увек је лепо када имаш неког свог“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *