КК Партизан: Кривичне пријаве против особа које су омогућиле улазак у халу без улазница


Партизан је поражен од Реала у 31. колу Евролиге и у наставку елитног европског кошаркашког такмичења им предстоји грчевита борба за плеј-ин, тј. наставак надметања након лигашког дела сезоне.

„На основу прикупљених доказа, клуб ће поднети кривичне пријаве против особа које су омогућиле појединцима улазак у халу без улазница, затим особа које се баве производњом и продајом фалцификованих карата, особа које се баве незаконитом препродајом карата, као и особа које се баве незаконитом производњом и стављањем у промет робе са логом и обележјима Кошаркашког клуба Партизан“, наводи се у саопштењу.

Партизан истиче да је забрањен улаз гледаоцима без улазница, као и то да постоје докази против људи који су запослени у клубу, али припадника приватних и јавних органа задужених за безбедност за пропусте приликом улазака у „Штарк арену“.

„Игре, резултати клуба, као и атмосфера у дворани у којој игра Партизан служе на понос многих. Ипак, постоје и они који на тим темељима настоје да прибаве незакониту корист. Клуб је одлучан у томе да таквим поступцима стане на пут. У циљу заштите клуба и свих оних који куповином карата подржавају Партизан, стриктно се спроводи акција ‘да се свака карта плати'“, објавио је КК Партизан.

У саопштењу се наглашава да је на основу прихода од улазница, Партизан држави платио око 1,5 милиона евра пореза и да тај приход представља значајан извор финансирања клуба.

Кошаркаши Партизана наредни дуел у Евролиги на свом терену играће против Олимпијакоса 28. марта. Црно-бели тренутно заузимају 11. позицију са скором од 14 тријумфа и 17 пораза.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *