Кобиљски нови тренер одбојкаша Партизана


После пораза у финалној серији шампионата Србије од Црвене звезде, Бојан Јанић је прекинуо сарадњу с Партизаном, а црно-бели су објавили информацију да ће Драган Кобиљски бити нови стратег тима.

„Са богатим искуством Кобиљски доноси енергију и преданост развоју екипе и биће битна карика клуба. Истовремено, Одбојкашки клуб Партизан се искрено захваљује досадашњем тренеру, Бојану Јанићу, који је био са нама у најтежим тренуцима и вратио стару славу клубу“, истиче се у саопштењу Партизана.

Јанић је са Партизаном освојио четири трофеја, укључујући и триплу круну прошле сзоне и још и Куп Србије 2022. године.

„Одбојкашки клуб Партизан креће у нови четворогодишњи план под вођством Драгана Кобиљског, који преузима улогу тренера првог тима. То подразумева да ће одбојкашки клуб Партизан дати шансу младим играчима из сопственог погона, и уз неколицину старијих играча направити спој младости и искуства, и на тај начин ући у процес стварања нових вредности“, саопштили су из Партизана.

Драган Кобиљски рођен је 1971. године у Београду, а одбојкашку каријеру као играч започео је у Партизану. Током играчке каријере наступао је за Рен, Будућност, Ајачио и Тулуз, а тренерску каријеру започео је у Борцу из Старчева. Био је и тренер Црвене звезде и крагујевачког Радничког, као и асистент у репрезентацијама Србије и Ирана. Прошлу сезону провео је на клупи Рапида из Букурешта.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *