Лазетић: За нас је Младост увек тежак противник, спремни смо за меч у Лучанима


Тим ТСЦ-а је тренутно трећи на табели плеј-офа Суперлиге Србије са 72 бода, док је Младост седма са 43.

„За нас је Младост увек тежак противник. Младост нема шансу за пласман, могу опуштено да играју, а нама услови на њиховом стадиону не одговарају и тешко успевамо да спроведемо испланирано. Наравно, то део игре, наша лига је таква и томе морамо да се прилагодимо“, рекао је Лазетић, пренео је клуб из Бачке Тополе.

„Спремни смо и у добром моменту, на нашој интерној табели која нам је веома важна, смо се додатно поправили и можда нам успе да у ове преостале две утакмице превазиђемо очекивања. Бићемо максимално фокусирани и покушаћемо да добром игром дођемо до резултата“, додао је тренер ТСЦ-а.

Лазетић је истакао да његов тим не занимају калкулације.

„Само овде се калкулише да ли је боље бити слабије пласиран, а то је глупост. Сви се боримо за победу и за задовољство током тих 90 минута игре. У плеј-офу смо успели да надиграмо све осим неприкосновене Звезде, што је за нас велика ствар. Имали смо добре утакмице које нам враћају веру у фудбал, за које смо се спремали и давали све од себе. Пред почетак овог дела такмичења смо желели да буде управо овако“, истакао је Лазетић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *