LEPOTICA DALA POKLON NOVAKU, SVE JOŠ MIRIŠE NA NJU: Đoković punih šaka napustio Bugarsku


Poslednjih dana Novak Đoković je bio u centru pažnje nakon što je učestvovao u egzibicionom meču protiv Grigora Dimitrova u Sofiji. Video snimci sa ovog događaja, pre svega iz noćnog provoda koji je usledio, preplavili su društvene mreže, ostavljajući utisak sjajnog provoda za najboljeg tenisera planete.

Najbolji teniser planete ikada iz Bugarske se vraća pun utisaka, ali i sa vrednim poklonima. Dobio je personalizovanu jaknu, posebnu plaketu sa svojim likom na listu, ali i vredan poklon od tamošnje estradne zvezde Kamelije koja je pevala njemu i Grigoru Dimitrovu u noćnom klubu. Naime, Kamelija je pomenutim teniserima poklonila rulno tkani panel Čiprovačke škole koja je stara 400 godina.

Foto: instagram/griglobal

Novak igrao i pevao u Sofiji

– Bugarska svest o identitetu na neki način počinje da vene. Zato sam prošle noći dala Grigoru i Nolu panel. Znate da sam iz Čiprovtija. Poklonila sam im panel – ručno tkan. To je kao artefakt. U Bugarskoj se počelo zaboravljati. Imamo istoriju. Na nama je da nastavimo, da budemo ponosni – rekla je pevačica za tamošnje medije.

 

 

Kamelija se, takođe, oglasila i na Instagramu i poslala poruku Đokoviću i Dimitrovu.

– To je bilo epska iskustva. Hvala vam, ljudi. Neka vam ovi paneli budu podsetnik na Bugarsku, gde god da se nalazite u svetu. Budite zdravi i pratite sebe – napisala je pevačica.

Njena poruka nosi duboku emotivnu notu, naglašavajući važnost očuvanja nasleđa i identiteta. Novak Đoković je, kao i uvek, privukao pažnju javnosti svojim angažovanjem i prisustvom na događajima van terena. Ovaj put, njegov boravak u Bugarskoj bio je ispunjen emotivnim trenucima i poklonom koji će sigurno imati posebno mesto u njegovom srcu.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *