LOKALNI NOVAKOV MRZITELJ PONOVO U AKCIJI: Evo šta je rekao o rastanku Đokovića i Ivaniševića!

[ad_1]

Ben Rotenberg o Novakovoj trenerskoj situaciji: Da li Đoković zaista luta?

Nedavni raskid saradnje između Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića izazvao je mnogo pažnje u teniskom svetu. Nakon ove vesti, Novak je otkrio da još uvek nije pronašao zamenu za dugogodišnjeg trenera.

Kao i uvek, sebi je za pravo dao da komentariše situaciju lokalni Noletov mrzitelj Ben Rotenberg, poznati kritičar Đokovića, koji je objavio novi post na društvenim mrežama.

Đoković, obično tako samouveren, ovde zvuči kao da luta, napisao je Rotenberg.

Novakova potraga za savršenim trenerom

Rotenberg je poznat po svojim reakcijama na svaki potez svetskog broja jedan, a Novak Đoković, najbolji teniser sveta, otkrio je da još uvek nije siguran koga bi želeo da angažuje kao svog novog trenera. Istakao je da je imao trenere od malih nogu i da sada pokušava da oseti šta mu najviše prija.

Reakcije javnosti na Novakovu izjavu

Mnogi fanovi su izrazili svoje mišljenje o tome da li je ovo samo privremena situacija ili bi mogla da utiče na Novakovu formu u narednim takmičenjima. Takođe, mnogi su istakli da je ovo prilika za Đokovića da pokaže svoju sposobnost prilagođavanja novim okolnostima i da pronađe novog savršenog trenera koji će mu pomoći da nastavi svoj uspešan put na teniskim terenima.

BONUS VIDEO:[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *