MAKABI SE PREBACUJE U ARENU! „Ponos Izraela“ pravi konkurenciju Zvezdi i Partizanu!


Makabi iz Tel Aviva igra meč u Areni zbog zauzetosti Pionira

Ekipa Makabija iz Tel Aviva objavila je da će na kratko napustiti popularni Pionir i odigrati svoju utakmicu poslednjeg kola Evrolige protiv Armanija u Areni. Naime, razlog za ovu promenu lokacije je veliki broj događaja koji su već bili zakazani u dvorani „Aleksandar Nikolić“. Kako su iz kluba saopštili za Mozzart sport, planirani turniri i utakmice su sprečili Makabi da odigra svoju utakmicu u Pioniru, te su se zbog toga odlučili za preseljenje u Štark arenu.

Novo utočište u najvećoj Areni

Foto: Starsport

Partizan – Makabi

Makabi će 11. aprila dočekati Olimpiju u najvećoj hali na ovim prostorima, koja će tako na kratko postati domaćin ovog izraelskog velikana. Ovaj predlog je primljen lako iz razloga što nije izazvao problem u rasporedu domaćih utakmica drugih beogradskih timova, jer će Partizan u istom kolu dočekati Valensiju dan kasnije, dok Crvena zvezda ima zakazan meč u Istanbulu, što će omogućiti Izraelcima da nesmetano igraju u beogradskoj areni.

Makabijeva sezona u Beogradu

Podsećamo da je zbog ratnih dešavanja u Izraelu, Makabi skoro čitavu sezonu proveo u Beogradu. Videćemo hoće li biti potrebe za još nekim promenema ovog tipa, s obzirom na to da Makabi ide u narednu fazu elitnog takmičenja. Ova neobična situacija privukla je pažnju ljubitelja košarke širom sveta, dok je Beograd postao privremeno utočište za ovaj renomirani tim.

BONUS VIDEO:Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *