Малоун: Јокића прљавим, ружним критикама искључују из МВП трке


Малоун је после победе Денвера над Вашингтоном нагласио значај особина које красе Николу Јокића и да се није променио од првог дана у НБА лиги.

„Исправан, то је он. Успех, салва и богатство га нису променили, а ја сам с њим од првог дана. То је реткост у НБА. Освајате МВП награде, побеђујете на високом нивоу, потписујете највећи уговор у историји НБА, то мења многе људе. Никола је и даље исти, скроман, несебичан, стидљив, не воли центар пажње“, рекао је Малоун за „Џокера“, који је убацио 31 поен у „српској ноћи“ у главном граду САД.

<!—->Џоел Ембид је преузео од Јокића прво место међу главним кандидатима на МВП признање. Тренер Нагетса је био врло искрен на ту тему.

„У погледу на претходне две године се дешава ружан заокрет у МВП дискусијама. То нервира много људи, укључујући и њега. Постоји много кандидата за ту награду: Ембид, Дончић, Тејтум,…Сви заслужују. Сада се дешава да се не промовише добро код једног играча, него се блате остали и то је смешно. Подржавај велике играче, не критикуј их. Развијај их и ко год освоји, лепо по њега. То је оно што ме нервира ове године, постало је гадно и ружно“, изјавио је Малоун.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *