Матео: Партизан зна да се игра са живцима


Кошаркаши Партизана победили су Реал (95:80) и у другом мечу четвртфиналне серије Евролиге који је обележила феноменална игра „црно-белих“ и општа туча на терену, због које је утакмица завршена на минут и 40 пре краја.

<!—->“Противнички тим је био веома оштроуман. Ако Партизан зна нешто, онда је то да вам се игра са живцима. Због фрустрација смо изгубили живце. Ово је спорт и не волимо да видимо оно шта се десило. Уз ту фрустрацију и грозницу, тешко је бити миран. Морате да охладите срце. Играчи су причали овде у свлачионици и сви су се смирили. Наставићемо да се боримо до краја и надамо се да ћемо се вратити у Мадрид на пету утакмицу. Тешко је али није немогуће“, истакао је Матео.

Додаје да је свестан да је судија морао да прекине утакмицу.

„По прописима, улазак са клупе значи да си дисквалификован. Било је и дисквалификација из других разлога. То су нам судије рекле на крају. Надам се да их неће бити више. Сви се извињавамо. Такође и Партизану. Мораћу да уђем у кожу играча и да знамо на каквим су таласним дужинама. Не бринем само за санкције. Покушавамо да саставимо тим и надам се да неће бити санкција“, закључио је Матео.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *