Мијатовић из Москве: Србија може да нас изненади на Европском првенству

[ad_1]

Фудбалска репрезентација Србије одиграће у четвртак од 18.00 сати пријатељску утакмицу против Русије, што ће бити и прва провера „орлова“ пред Европско првенство на којем ће учествовати након 24 године чекања.

На гостовању у Москви подршку српским фудбалерима и селектору Драгану Стојковићу Пиксију пружа и Предраг Мијатовић, легендарни фудбалер који је био и актер шампионата Европе 2000. у Холандији и Белгији – последњем на којем је Србија играла, тада као СР Југославија.

Мијатовић је у престоници Русије гост Фудбалског савеза Србије и каже да му је драго што је у прилици да из прве руке види какав је амбијент.

„Са Пиксијем сам дугогодишњи пријатељ, а са људима у Савезу имам врло добар однос. Уживаћемо у Москви, амбијент је добар, а момци су мотивисани и јако фокусирани на Европско првенство, што је јако добро. Мислим да на Европском првенству репрезентација Србије може да нас изненади. Они имају квалитет. Потребно је заборавити шта је било у Катару и концентрисати се на Европско првенство. Надам се да ћемо сутра уживати у Москви, идемо сви заједно до правих резултата“, истакао је Мијатовић пред камером ФСС-а.

Мијатовић је уверен да ће селктор Стојковић из утакмице у Москви сигурно извући неке позитивне и поучне ствари.

„Без обзира што се те утакмице зову пријатељске, ја мислим да у данашњем фудбалу нема пријатељских утакмица јер је ривалство велико између селекција Србије и Русије. Баш ме интересује каква ће утакмица бити, ја се надам да ће бити добра“, рекао је Мијатовић.

[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *