Милојевић: Добра енергија и мотивација воде у полуфинале


Фудбалери Црвене звезде уторак од 18.30 часова гостују екипи Напретка у утакмици четвртфинала Купа Србије.

<!—->“Увек играмо са најбољим саставом, тако ће бити и сутра. Морамо да испоштујемо фудбал и да играчи који су одиграли добро против Чукаричког задрже место у тиму да би добили и ротацијама довољну дозу енергије и мотивације пред меч. Играли смо меч пред репрезентативну паузу против њих.”

“Напредак може да буде неугодан, неће им фалити мотива, јер је куп такво такмичење где једна утакмица решава све, тако да, права на грешку немамо. Треба нам добра игра и енерија да би прошли даље“, истакао је Милојевић.

Освнуо се стратег Црвене звезде на утакмицу са Чукаричким, када је актуелни шампион славио са 4:0.

„Не знам да ли смо баш за четири гола квалитетнији од њих, али важно је да смо победили. Када је добар однос и кад се испоштују захтеви, не морате да играте са „најјачим“ тимом да би добили, тако је било у недељу. Драго ми је због момака који су добро одиграли, ставили су ме на слатке муке када бирам тим.”

”Нису сви спремни, али знаћемо више после данашњег тренинга. Ако Ракоњцу физички статус дозволи, требало би да почне сутра. Што се Спајића тиче, он је спреман за 30-40 минута, евентуално полувреме. Све зависи од утакмице и интензитета, да ли има пуно дуела или је чистији фудбал. Свакако ћемо гледати да га уведемо најбоље што је могуће за све“, изјавио је Милојевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *