Милојевић: Примили смо јефтине голове, реакција је била добра


Фудбалери Црвене звезде поразом су започели учешће у реформисаној Лиги шампиона, пошто су пред својим навијачима изгубили од Бенфике са 2:1.

Тренер црвено-белих Владан Милојевић рекао је након меча у Београду да су његови изабраници одиграли добру утакмицу, али да су примили два јефтина гола која су их скупо коштала.

„Није лако вратити се после 0:2, много је другачије када је на полувремену 0:0. Ракција је била добра, наставили смо да играмо онако како смо желели. Мислим да смо одиграли доста добро против једне јако добре екипе, али јефтине голове смо примили. Фудбал је и игра грешака“, рекао је Милојевић.

Млади фудбалер Црвене звезде Огњен Мимовић морао је због повреде да изађе из игре у првом полувремену, а Милојевић још увек не зна колико је повреда тешка.

„Не знамо каква је ситуација са Мимовићем. Имали смо много ровитих играча. Радоњић није био спреман, као ни Дркушић. Нисмо желели да ризикујемо и онда смо морали нешто да мењамо, али није то имало толики утицај на игру“, објаснио је тренер Црвене звезде.

Након обавеза у Лиги шампиона, фудбалери Звезде ће у понедељак гостовати Партизан у дерби мечу деветог кола Суперлиге Србије.

„Свака утакмица је битна. Требало би да се одморимо, имамо сутра тренинг, спремићемо се, видећемо и идемо даље“, закључио је Милојевић после меча.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *