Милојевић: Спајићев гол је награда за стрпљење и рад


Црвена звезда је на свом терену убедљиво савладала Чукарички 4:0 (2:0).

<!—->“Изузетно добра игра са много успешних захтева на којима смо радили и за које смо тренирали, не само за данас, него за читав период. Кад се погледа, два гола у првом полувремену и много прилика, уз остављен добар утисак.“

“Такође, играли су фудбалери са мањом минутажом, тако да нисмо могли константно да држимо ритам, имали смо пад, али су вратили енергију и квалитет, те постигли још два поготка.“

“Уз то, дали смо простор Милуновићу и Спајићу да се врате, као и Митуљикићу и Лековићу да скупљају минуте. Успели смо да одиграмо добро и освежимо играче који ће нам требати за среду“, рекао је Милојевић, преноси званични сајт Црвене звезде.

На терен се вратио после опоравка од повреде Урош Спајић, који се и уписао у стрелце у 90. минуту.

„Спајић је момак који ради поштено. Имао је дуг период опоравка, требала му је ментална снага, а гол је награда за рад који је уложио – вратило му се. Реч је о великом професионалцу и надам се да ће му ово бити само подстрек да настави овако на менталном плану и да игра све боље, јер знамо какав је фудбалер у питању, само треба паметно да га уведемо после повреде“, додао је Милојевић.

Црвена звезда ће у среду од 18.30 сати у четвртфиналу Купа Србије играти са Напретком у Крушевцу.

„То је специфично такмичење, једна утакмица и свако сваког може да изненади, тако да нам треба добра игра и рецепт из првог полувремена против Напретка, али и данашња енергија, да би прошли“, закључио је Милојевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *