MITROVIĆEVA ŽENA UŽIVA DOK ON BOLUJE! Na EKSKLUZIVNOM ručku sa još dve supruge fudbalera! Komentar je ironičan (FOTO)

[ad_1]

Slutilo je na još jedno veče Aleksandra Mitrovića kada je postigao dva gola za pola sata igre protiv Al Šababa, ali je samo nekoliko minuta kasnije usledio neočekivani preokret. Kada se pojavio snimak centarfora Al Hilala kako biva izveden iz igre sa grimasom na licu, mnoge je zabrinulo koliki može biti stepen povrede srpskog golgetera i koliko će to uticati pre svega na reprezentaciju Srbije.

Leto, a sa njim i Evropsko prvenstvo stiže za svega dva i po meseca, te se ovdašnja javnost ozbiljno zabrinula kada su osvanule vesti da bi, u najgorem scenariju, Mitrović mogao da odsustvuje tri do četiri meseca.

Ako oštećenje ne bude veliko, oporavak bi mogao da traje od jedne do tri nedelje. Međutim, ukoliko se ispostavi da je oštećenje drugog stepena i da postoji delimično oštećenje, lečenje bi moglo da traje mesec i po dana. Najgori scenario je odsustvo od tri do četiri meseca, ako bude postojala potreba za hirurškom intervencijom – preneo je portal „Al-Ain“, a ubrzo se oglasio i Dika Stojanović koji je rekao da će centarfor danas biti podvrgnut snimanju i da će se tada više znati.

Međutim, to ne smeta njegovoj supruzi Kristini Mitrović da se opusti i uživa u društvu još dve žene fudbalera.

Foto: Instagram/ mitrovic__kristina

Instagram „stori“ Kristine Mitrović

Na ekskluzivnom ručku – stoji u objavi koju je postavila žena Zorana Tošića, Jovana Gajić, a na kojoj je još pored Kristine i supruga Sergeja Milinkovića-Savića, Natalija Ilić. Ovim opisom su ironično aludirale na to što jedu u lancu restorana brze hrane „Herfi“.

Dok one uživaju u jelu i provode se, nama ostaje da grizemo nokte u iščekivanju novih vesti o Mitrovom stanju…

BONUS VIDEO:[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *