MONEKE I HEZONJA SU NAJVEĆE ŽELJE GROBARA, I OBOJICA IM SE NUDE! Partizan dobio ZELENI SIGNAL od košarkaša BASKONIJE?!

[ad_1]

Navijači Partizana već se glavama u dobroj meri nalaze u predsezoni. Sve vreme, spekuliše se o novim i mogućim pojačanjima, a najsvežiji dokaz je opsada „instagram“ profila Marija Hezonje. 

Naime, otkako je Real igrao u Beogradu, ponovo se obnovila ljubav hrvatskog košarkaša i grobara, a on je kao simbol svoje zahvalnosti, podelio snimak sebe kako zagledano posmatra 24 hiljade ljudi u toku intoniranja himne crno-belih. 

Vatrene pristalice su ovo protumačile kao signal, a ukoliko je to slučaj, ona se i Čima Moneke iz Baskonije takođe stavio na raspolaganje Željku, ili makar otvorio mogućnost pregovora. 

Razlog je video koji se pojavio na društvenim mrežama, u kojem je prikazano Monekeovo iskustvo sa gostovanja u Beogradu. Iako se njegova ekipa vratila praznih šaka u Vitoriju, Nigerijac je bio vidno fasciniran atmosferom, a ljubav dobijenu od navijača nije zaboravio ni po povratku. 

 

 

Takođe je u izjavi posle meča, rekao kako su grobari bolji navijači od delija, i tako se dodatno dodvorio vatrenim pristalicama crno-belog dela Beograda. 

Danima posle utakmice na društvenim mrežama su se vrteli klipovi na kojima se vidi sa koliko oduševljenja nekadašnji košarkaš Makabija gleda ka dešavanjima na prepunim tribinama Arene. 

Kako god se završile ove sage, nema sumnje da grobarima predstoji veoma uzbudljivo leto i konstantno premotavanje sportskih portala. 

BONUS VIDEO[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *