MORE NEGATIVNIH REKORDA: Piksiju se ovo PRVI put desilo od kada je selektor Srbije!

[ad_1]

Porazi i statistika Piksijeve Srbije

Posle teškog poraza, treneri često pokušavaju da pronađu pozitivne strane, pa često čujemo izjavu da je bolje izgubiti sa većom razlikom nego nekoliko puta sa minimalnom razlikom. Piksijeva Srbija je večeras doživela težak poraz, primivši od Rusije četiri gola na jednoj utakmici, što je PRVI put od kada je on selektor – poražavajuća činjenica. Ono što je zanimljivo jeste da Srbija nije uspela da postigne nijedan gol tokom te utakmice, što ukazuje na potrebu za radom na odbrani, ali i napadu.

Težak poraz od Rusije

Prijateljski duel između Srbije i Rusije nije baš počeo u tom duhu. Već posle manje od 20 minuta naša reprezentacija ostala je bez igrača. Lako je naša odbrana ispala, pobegao je

Gajiću Hlusovič, pa je desni bek bio primoran da ga ruši.

Foto: www.profimedia.rs

Rusija – Srbija

To nije moglo da prođe kod sudije koji je, nakon kraće konsultacije sa VAR sobom, isključio Gajića sa meča, a Antonu Mirančuku ukazao priliku da sa bele tačke dovede „zbornaju“ u vođstvo. Izuzetno jeftin potez igrača čiji je povratak u reprezentaciju prošao neslavno koštao je naš nacionalni tim koji je morao da igra sa igračem manje narednih 70 minuta.

Statistika poraza sa Stojkovićem na klupi

Statistika poraza Srbije sa Stojkovićem na klupi ukazuje na nekoliko teških mečeva, ali je naša selekcija tek u tri različite prilike primala tri puta gol na meču, nijednom četiri. I to protiv Kameruna, Danske i Švajcarske.

BONUS VIDEO:[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *