NAGRAĐENI LAUREATI SD CRVENA ZVEZDA! Fudbaleri NAJBOLJA ekipa, Majdov i Milica NAJUSPEŠNIJI pojedinci!


Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo je 79. rođendan tradicionalnom svečanošću na kojoj su proglašeni najbolji kolektivi i pojedinci.

Džudistkinja Marica Perišić i džudista Nemanja Majdov su imenovani za najbolje sportiste SD Crvene zvezde u prošloj godini. Ovo je još jedno u nizu priznanja za istaknute opjedince, čime se potvrđuje sportska izuzetnost kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde, koji su prošle sezone osvojili „duplu krunu“, su zasluženo izabrani za najbolji klub Sportskog društva crveno-belih. Njihov uspeh je izuzetan i zaslužuje ovo priznanje.

Vaterpolo stručnjak Aleksandar Filipović dobio je nagradu za najboljeg trenera SD Crvena zvezda. Takođe, karting vozač David Matlak i teniserka Dušica Popovski su istaknuti kao najbolji pioniri crveno-belih. Pohvala ide i pionirima fudbalskog kluba, kao i mladim veslačima Milanu Stevanoviću i Milanu Cvetkoviću. Mlade atletičarke Zvezde su takođe istaknute kao najbolji ženski kadetski klub.

Foto: Starsport

Nemanja Majdov

Nagrade su dodeljene i najboljim juniorima, juniorkama, mlađim seniorima i mlađim kategorijama, ističući tako uspehe i talenat mladih sportista Crvene zvezde.

Institut za transfuziju krvi dobio je specijalnu nagradu „crveno-belo srce“, dok je Telekom Srbija nagrađen za poslovnog partnera godine. Takođe, novoustanovljeno priznanje „Zvezdin dragoceni trenutak“ pripalo je vaterpolo klubu za preokret u finalu i osvajanje Kupa Srbije u sezoni 2022/2023.

SD Crvena zvezda je 2023. godini osvojila 25 pehara u seniorskoj konkurenciji i 20 u mlađim kategorijama. Klubovi SD Crvena zvezda imaju više od 800 trofeja, a sportisti crveno-belih su osvojili više od 40 olimpijskih medalja.

Ovo je samo deo bogate istorije i uspeha ovog renomiranog sportskog društva. Uticaj Crvene zvezde na srpski sport je nemerljiv, a njeni uspesi su inspiracija mnogim generacijama sportista.

BONUS VIDEOОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *