NAJPOZNATIJA ŽENA FUDBALERA NA SAJTU ZA ODRASLE! Suprug je podržao! Zaradiće MILIONČE za pola godine!


Vanda Nara, argentinska lepotica i supruga fudbalskog zvezdnika Maura Ikardija, odlučila se na korak koji je mnoge iznenadio – potpisala je ugovor sa kompanijom za odrasle „Divas Play Mundial“. Ova platforma, slična „Onlyfans-u“, omogućava korisnicima da prate i pristupe ekskluzivnom i seksi sadržaju po ceni od 15 dolara po profilu, uz mogućnost dodatnog sadržaja kao što su video pozivi i poruke.

Foto: Instagram printscreen/wanda_nara

Vanda Nara

Mauro Ikardi, suprug Vande Nare, izjavio je da ju je ohrabrio u ovom poduhvatu, shvatajući da ona uživa u fotografisanju, te da će na ovaj način moći da zaradi značajnu sumu novca. Ova neobična podrška supruga dodatno je podgrejala interesovanje javnosti za Vandin novi poduhvat.

Foto: Instagram printscreen/wanda_nara

Vanda Nara

Prema navodima medija, Vanda Nara će za šest meseci zaraditi čak milion evra, što samo pokazuje koliko je popularna i tražena za ovu vrstu angažmana. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i podstakla raspravu o tome koliko je ovo isplativo i da li je ovakav korak primeren za javne ličnosti, posebno za one koji su već stekli određeni ugled u drugim sferama.

Foto: Tanjug/AP

Vanda i Ikardi

Ovaj potez Vande Nare izazvao je različite reakcije javnosti, od osude do podrške. Mnogi su iznenađeni njenom odlukom, dok je drugi podržavaju u iskorišćavanju svoje popularnosti i atraktivnosti u svrhu zarade. Očekuje se da će ova vest i dalje privlačiti pažnju medija i javnosti, dok će sama Vanda nastaviti da kreira sadržaj koji će zadovoljiti njene pratioce na ovoj platformi.

Foto: Instagram printscreen/wanda_nara

Vanda

Pitanje koje se postavlja jeste zašto je kompanija „Divas Play Mundial“ odabrala upravo Vandu Naru za zaštitno lice ove platforme. Njena atraktivnost, popularnost i veza sa fudbalskim svetom svakako su doprineli ovoj odluci, te je jasno da je kompanija prepoznala njen potencijal da privuče veliki broj korisnika i pretplatnika.

BONUS VIDEOОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *