NAVIJAČI U ŠOKU: Đoković ovako nešto nije učinio deceniju i po! Da li je ovo definitivna najava kraja jedne karijere?


Iza najboljeg tenisera u istoriji ovog sporta Novaka Đokovića je jedna prilično turbulentna sezona koja nije protekla onako kako su se nadali svi njegovi fanovi, ali koja će ipak biti obeležena činjenicom da je konačno u Parizu dosanjao svoj veliki san, osvajanje zlatne olimpisjke medalje.

Čini se da je upravo navedeni događaj mnogo toga promenio u teniskoj karijeri Novaka Đokovića koji nakon Olimpijskih igara prosto uživa u tenisu i radi samo ono što mu odgovara bez pritiska ostvarivanja rezultata i osvajanja trofeja.

Nedavno je Novak bio u bugarskoj prestonici gde je igrao egzibicioni meč sa Grigorom Dimitrovim. Bugarin je uspeo da savlada Novaka u ovom meču humanitarnog karaktera, nakon neizvesnog tajbrejka, a sav prikupljen novac sa ovog događaja otišao je organizaciji Dimitrova.

Tokom meča viđen je veliki broj šala koje su publici priredili teniseri, ali i striptiz koji je raspametio sve dame prisutne u hali. 

Nakon meča provod je nastavljen i po klubovima u Sofiji, gde su Đoković i Dimitrov oduševljavali sve prisutne, ali je jedna fotografija koja je zabeležena u prestonici Bugarske, a koja se sada pojavila u javnosti, prilično zabrinula sve Novakove fanove.

Dimirov je Đokoviću želeo da u potpunosti predstavi svoj grad i zemlju, tako da ga je odveo na da proba i banicu, tradicionalno bugarsko jelo koje se često pravi i u istočnoj Srbiji. U pitanju je pita koja se za razliku od gibanice – mota i savija u spiralu – i kojom se Bugari i te kako ponose.

 

 

Sudeći po fotografiji jasno je da je Nole uživao u specijalitetu, ali je navedeno izazvalo velike reakcije javnosti, te je jedan od Đokovićevih fanova na društvenoj mreži napisao:

– Novak Đoković jede hleb posle 15 godina nakon što je „završio“ tenis. Konačno se glutenska dijeta završila.

Ovakav potez najboljeg tenisera u istoriji belog sporta mnoge navodi na zaključak da je Đoković možda nikada bliži odluci da „okači reket o klin“. Da li će do toga i doći, verovatno će biti jsno već u prvim mesecima naredne 2025. godine.

 

BONUS VIDEO:



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *