NEDOVIĆ OTKRIO TAJNU! Hit izjava koja je zapalila mreže – Evo šta se desi kad se pije RAKIJA sa Teodosićem!


Košarkaš Nemanja Nedović nedavno je bio gost u popularnom podkastu „Kod Luke i Kuzme“ gde je otkrio mnogo zanimljivih detalja iz svlačionice crveno-belih. Jedna od njih se odnosi na Miloša Teodosića, koga je opisao kao pravog lidera kako na terenu, tako i u trenucima slavlja.

Nedović je istakao da je Teo najveseliji u društvu, ali da postoji jedno pravilo koje je naučio – ne ide se sa Teodosićem van Beograda ako krene sa rakijom. Ova anegdota izazvala je smeh prisutnih u studiju, ali je i otkrila jedan neobičan detalj iz života poznatog košarkaša.

Ako krene sa rakijom, završićete van Beograda. Jedno pravilo, ne idi sa Teom van Beograda. To sam naučio – rekao je Nedović.

Foto: Starsport

Miloš Teodosić i Nemanja Nedović

Nedović je izneo zanimljivu priču o proslavi osvajanja ABA lige, ističući jedan trenutak koji je ostavio snažan utisak na njega. Na proslavi, Nedović je naišao na neočekivanu situaciju.

Izvini, moram da ispričam ovo. Na proslavi ABA lige, 4.15, 4.20 i stiže kapućino. Rekoh, da se osvežim malo. Hoćeš sa mnom? Rekoh gde? Valjevo. Ne, idem kući – zaključio je Nedović uz osmeh svih prisutnih.

Ove anegdote iz svlačionice Crvene zvezde otkrivaju da iza sjajnih sportskih rezultata stoje i neobični, ljudski trenuci koji dodatno obogaćuju priču o uspesima na terenu. Nemanja Nedović je svojim iskrenim i duhovitim opisima pokazao da iza svake sportske ekipe stoje priče koje izazivaju osmehe i podsećaju nas da su sportisti pre svega ljudi sa svojim jedinstvenim iskustvima i perspektivama.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *