NEZAPAMĆENO! PUN STADION DONOSI ODLUKU O ISTUPANJU IZ LIGE! U Tadićevom Fenerbahčeu je baš LUDO!

[ad_1]

Vanredna sednica Skupštine Fenerbahčea: Odluka o istupanju iz lige

Danas će se održati vanredna sednica Skupštine Fenerbahčea na kojoj će biti doneta konačna odluka o istupanju iz lige. Nakon niza nepravdi koje je klub pretrpeo, članovi Skupštine će glasati o ovom ključnom pitanju za budućnost kluba.

Scena u Trabzonu i reakcija navijača

Vrhunac nepravdi koje je Fenerbahče pretrpeo bile su scene u Trabzonu pre reprezentativne pauze. Ovo je izazvalo reakciju ne samo kluba, već i navijača širom Turske. Na današnjoj sednici, čak 25.000 ljudi će doneti odluku o istupanju iz lige, što je nezapamćen „referendum“ na stadionu.

Spekulacije o budućnosti kluba

Turski mediji su preneli spekulacije o mogućem nastupanju Fenerbahčea u nekoj od evropskih liga poput belgijske, holandske ili italijanske. Ovo bi moglo značajno da promeni tok događaja u turskom fudbalu i da otvori nove perspektive za klub.

Sastanak predsednika sa igračima

Predsednik kluba, Ali Koč, je juče održao sastanak sa igračima kako bi čuo njihovo mišljenje o mogućem istupanju iz lige. Sastanak je trajao preko sat vremena, a na njemu su se izjasnili i kapiten Edin Džeko, kao i igrači Dušan Tadić, Mert Hakan Jandas i Irfan Kahveči. Njihova jasna poruka čelnicima kluba je da nisu za napuštanje Superlige i da veruju da stvari mogu da se preokrenu u korist Fenerbahčea.

 

BONUS VIDEO:[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *