NIKOLA JOKIĆ VODI DENVER DO NBA PRSTENA: Evo kakve su šanse da Nagetsi osvoje titulu


Novak sezona u NBA ligi startovaće u noći između utorka i srede po srpskom vremenu utakmicom između branioca titule Bostona i Njuorka. Prijateljski pripremni dueli su igrani proteklih dana i nedelja, a sada kada se došlo do samog kraja, odnosno početka lige, postavlja se pitanje ko ima najveće šanse da osvoji šampionski prsten.

Ljubitelji košarke već uveliko razmatraju potencijalne kandidate za osvajanje šampionskog prstena. Denver Nagetsi, predvođeni srpskim asom Nikolom Jokićem, ponovo su u trci za najveći uspeh, ali prema prvim predikcijama, nisu glavni favoriti da ponove uspeh od pred dve godine. Kladionicem odnosno bukmejkeri, su postavile Nagetse na peto mesto među favoritima, dajući im kvotu 11,00. Zanimljivo je da istu kvotu dele sa ekipom Dalas Maveriksa, čiji je vođa Luka Dončić.

Foto: Twitter.com/Boston Celtics

Brane titulu: Košarkaši Bostona

Glavni favorit za osvajanje titule je Boston, čija bi pobeda, odnosno odbrana titule donela kvotu 4,00, dok su Oklahoma i Njujork Niksi odmah iza sa kvotama 8,00 i 8,30. Ispred Denvera se nalazi i Filadelfija sa Džoelom Embidom, sa kvotom 9,00, što ukazuje na veliku konkurenciju u ovogodišnjoj trci za titulu.

Prognoze bi mogle brzo da se promene kako sezona bude odmicala. Nepredvidivost rezultata je ono što čini NBA ligu izuzetno uzbudljivom za praćenje, a uloga favorita često se menja tokom sezone. Ostaje da vidimo da li će Nikola Jokić i njegovi saigrači uspeti da ponovo osvoje vrh i ostvare veliki uspeh u ovoj sezoni. S obzirom na izuzetno visok nivo takmičenja u NBA ligi, ljubitelji košarke svakako mogu očekivati uzbudljivu sezonu punu iznenađenja i neizvesnosti.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *