Никола Јовић: Ако не победимо Доминикану, даље не постоји


После пораза од Италије, Србија мора да савлада Доминиканску Републику како би се пласирала у четвртфинале Светског првенства.

<!—->„Главе су се охладиле, шта смо могли. Изгубила се та утакмица и знали смо да морамо да победимо следећу свакако. Фокусирали смо се на овај меч. Одрадили смо скаутинг, знамо како ћемо да бранимо и шта желимо. Надам се да ће то изгледати добро“, рекао је Јовић.

Додао је кошаркаш Мајами хита да су Италијани прочитали нашу репрезентацију.

„Изгледа да су одрадили сјајан посао, прочитали су нас. Сваки пут смо остали на неколико секунди где смо морали да завршавамо. Држали су утакмицу под контролом када су ушли у егал, тачно су урадили шта су хтели“, рекао је он.

Јовић истиче да није изненађен резултатом Порторико – Доминиканска Република.

„Једни и други играју на сличан начин, брзо са много шутева. Не можемо да кажемо да смо се превише зачудили“, рекао је репрезентативац Србије и додао да је у тиму атмосфера добра.

Јовић каже да нико не гледа корак даље, јер све зависи од сутрашње утакмице.

„Прво смо очекивали да ћемо победити Италију, сад очекујемо да ћемо победити Доминиканску Републику. Концентрисали смо се на ту једну утакмицу, јер ако ту не победимо, даље не постоји“, рекао је кошаркаш Мајамија, а потом прокоментарисао последњи напад нашег тима против Италије.

„Ухватили смо лопту где нисмо знали шта ћемо са њом. Без тајм-аута пре тога, нит смо нешто организовали кад је била пауза. Покушали смо Стефан Јовић и ја да решимо и догодило се што се догодило“ Јовић је послао и поруку српским навијачима.

„Нек наставе да верују нас. Иако смо изгубили једну утакмицу, има још наде. Ако победимо, идемо даље. Надам се да ће наставити да нас подржавају“, рекао је Јовић. Млади кошаркаш је прокоментарисао и ситуацију са Боришом Симанићем. „Сви смо му послали поруку. Доктор је у контакту са њим, још нисмо у могућности да га посетимо. Молимо се за њега да се ускоро врати на терен и да остане здрав“, закључио је Јовић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *