NOVAČE, ŠTA BI RADIO DA NISI TENISER? Srbin odgovorom IZNENADIO mnoge!


Na nedavnom okupljanju najboljih tenisera sveta na jednom mestu, ATP je iskoristio priliku da postavi neobično pitanje – kojim poslom bi se bavili da nisu teniseri. Odgovori su bili raznovrsni i zanimljivi, a posebno je privukao pažnju odgovor Novaka Đokovića. Iako je na početku rekao da ne zna, dodao je da bi voleo da se bavi nekim oblikom istorije. Ovo je iznenadilo mnoge, s obzirom na to da je javnost navikla da ga vidi samo kao vrhunskog sportistu.

Nije samo Novak Đoković iznenadio svojim odgovorom. Grčki teniser Stefanos Cicipas otkrio je da bi se bavio kinematografijom da nije izabrao tenisku karijeru. Ovo je izazvalo interesovanje mnogih obožavalaca koji su se verovatno pitali kako bi izgledali filmovi koje bi stvarao talentovani teniser.

Mladi američki teniser Sebastijan Korda iznenadio je mnoge kada je otkrio da bi voleo da postane astronaut. Ova neobična želja sigurno je iznenadila mnoge, ali pokazuje da talentovani sportisti često imaju široke interesovanja van terena.

Dok su neki teniseri imali jasnu predstavu o tome čime bi se bavili da nisu sportisti, poput Cicipasa i Korda, drugi poput Janika Sinera i Karlosa Alkaraza ostali su neodređeni. Siner je pominjao kuvanje kao moguću opciju, dok je Alkaraz ostao bez konkretnog odgovora.

Ovo okupljanje tenisera i njihovi neobični odgovori sigurno su izazvali interesovanje javnosti, pokazujući da iza svakog uspešnog sportiste stoji često neobična i šarolika ličnost sa različitim interesovanjima van terena.

BONUS VIDEO

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *