NOVAK ĐOKOVIĆ JE URADIO ZA CRNU GORU VIŠE NEGO IKO: Dejo kroz Noleta odgovorio na kritike


Novak Đoković je najbolji ambasador Crne Gore! Najbolji teniser sveta promoviše širom sveta svoju Srbiju ali i Crnu Goru za koju ga vežu porodični koreni, a oligledno gaji i velika ambicije prema zemlji koja je do pre 17 godina bila sastavni deo zemlje u kojoj je rođen i u kojoj je odrastao. Tako se prvi reket sveta malo malo nađe u Crnog Gori, za nju ga vežu važni trenuci u životu.

Foto: e-stock/P. JOVANOVIĆ

 

Zato ne čudi da je zbog toga Noletu kapu skinuo i legendarni fudbaler a sada predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević. Dejo je u hvalospevu spomenuo Đokovića odgovarajući na kritike da su fudbalskom asu mnogi zamerili da je doprineo razdvajanju zemlje kada je popularisao nezavisnu Crnu Goru.

– Imate Đokovića kojem mnogi govore da je mogao nešto na drugi način, a čovek je više uradio za Crnu Goru nego iko. Svaka budala sad može da izađe na televiziju i da kaže šta hoće. Kamo sreće da i dalje ima cenzure. Kakvi likovi sve imaju prostora, gledate i prostitutke koje su idoli – kazao je Savićević gostujući na Prvoj.

On je potom govorio o rezultatima svoje reprezentacije koja je u grupi sa Srbijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj i praktično je otpisao iako još ima šanse da umesto Srbije ode na EVRO 2024, mada je govovio i o prethodnim kvalifikacionim ciklusima.

– Žao mi je, dva puta smo bili blizu. Da smo pobedili ovde, 2013. protiv Ukrajine, kad se Jovetić povredio i dobio crveni karton, bili bismo prvi u grupi. Ta šansa je bila krucijalna. Da smo pobedili, otišli bismo na „+9“ i bili bismo ispred svih – kazao je Savićević.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *