Новак Ђоковић одрадио први тренинг у Малаги


После славског ручка, који је провео са породицом Новак Ђоковић се прикључио саиграчима у репрезентацији Србије и почео припреме да поново освоје „салатару“.

Прво је имао загревање у теретани, где му је друштво правио и Милош Раонић, који је донео први тријумф Канади против Финске.

На терен је потом изашао да одмери форму против Филипа Крајиновића, и видело се да је најбољем тенисеру света мини пауза после освајања Завршног мастерса у Торину врло пријала.

Колику је пажњу привукао, најбоље илуструје податак, да је у току другог сингл меча Канада – Финска на 10 минут отвореног дела тренинга репрезентације Србије дошло скоро 30 камермана и фоторепортера.

Тениски тим Србије ће се у среду у 13.30 часова први пут појавити пред медијима у Малаги, а планирано је и дружење са фановима у Фан зони центра.

У ранијим изјавама за РТС и тениски савез Србије наши репрезентативци Филип Крајиновић и Миомир Кецмановић су истакли сјајну атмосферу у тиму и очекивања да ће дати максимум за поновно освајање „салатаре“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *