NOVAK ĐOKOVIĆ POGOĐEN FLAŠOM U GLAVU! Haos u Rimu! (FOTO)


Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu, pošto je posle velike borbe savladao Francuza Korentana Mutea sa 2:0 (6:3, 6:1), a posle meća dogodio se težak incident kada je pogođen u glavu, najveroavatnije flašom.

 

 

Naime, Novak je poznat kao neko ko ima strpljenja za sve navijače. Tako je bilo i ovog puta u Rimu. Bez obzira na napor koji je imao tokom meča, Novak se posvetio naviačima tako što se fotografisao i potpisivao autograme. ali, na izlasku sa terena, neko je bacio flašu i pogodio Novaka u glavu. Srpski teniser je legao na pod i odmah se uhvatio za glavu. Prema rečima prisutnih, Novak ima posekotinu, a primetni su i tragovi krvi.

Da podsetimo, najbolji teniser na planeti nakon nešto manje od sat i po igre savladao je Francuza Korentana Mutea i pored činjenice da nije najbolje ušao u meč, te je Francuz na početku prvog seta uspeo da stigne do dva brejka. Ipak, Đoković je ubrzo dosegao „radnu temperaturu“ i „počistio“ Francuza.

U narednom, treće, kolu Mastersa u Rimu Novak Đoković će se sastati sa Čileancem Alehandrom Tobiljom sa kojim se do sada u karijeri nije sastajao. Čileanac je u prethodnom kolu savlkadao Nemca Janika Hofmana nakon dva seta 2:0 (6:3, 7:6).Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *