NOVAK SAZNAO ODLIČNE VESTI U RIJADU: Đoković može lakše da diše posle ovog!


Uzbudljivi teniski duel odigrao se u četvrtfinalu turnira u Antverpenu između Uga Gastona i Aleksa de Minora. Gaston je pobedio sa 2:1 u setovima, rezultatom 6:3, 3:6, 7:5. Ova pobeda značajna je za Gastona jer je de Minora jedan od glavnih konkurenata Novaku Đokoviću u trci za plasman na Završni masters u Torinu. Trenutno, Đoković se nalazi na šestom mestu sa 3.910 poena, dok je de Minoro deveti sa 3.355 bodova.

Podsetimo, Đoković se trenutno nalazi u Saudijskoj Arabiji gde igra turnir „Slem šest kraljeva“. On će juče izgubio od Janika Siner u polufinalu i za bronzu igraće protiv Rafaela Nadala. Biće to poslednji ples teniskih velikana, pošto se Španac na kraju sezone povlači i odlazi u penziju.

Đoković je iskoristio slobodno vreme i posetio utakmicu Al Hilala, kao i prostorije kluba, slikao se sa dresom broj 24, simoblika osvojenih grend-selm titula. Tu je bio i Nejmar koji mu je poklonio dres i slikao se sa njim, a to će mu sigurno biti velika uspomena. Al Hilal je imao čast da ugosti najvećeg svih vremena u belom sportu, a Nole nije krio oduševljenje, te nije skidao osmeh sa lica. Ovaj događaj pokazuje njegovu veličinu i moć.

Podsetimo, Đoković je ove godine osvojio samo jedan trofej i to jedini koji mu je nedostajao u karijeru, Olimpijske igre u Parizu. On je ovim stavio krunu na svoju prebogatu karijeru. Novak, Rodžer i Rafa su obeležili jednu epohu, koja će ostati upamćena u anale tenisa i teško da će se takvo rivalstvo više ponoviti. Treba napomenuti da finale turnira u Saudisjkoj Arabiji igraju Janik Siner i Karlos Alakaraz, predvodnici nove generacije tenisera.

BONUS VIDEO

 



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *