NOVAK TRETIRA NADALA KAO „NIŽU LIGU“! „Đoković video 654. tenisera na svetu i prišao mu da se slikaju!“ URNEBESAN snimak!

[ad_1]

Novak Đoković se priprema za masters u Indijan Velsu

Novak Đoković se sprema za veliki turnir u Indijan Velsu, gde se vraća na mesto svojih velikih uspeha. Nakon pet godina, Nole je odradio prvi trening na centralnom terenu, pokazujući da je fokusiran na osvajanje još jedne titule u kalifornijskoj pustinji.

Urnebesan snimak na internetu

Dok se očekuje početak turnira, na internetu se pojavio urnebesan snimak koji je nasmejao mnoge. U snimku, čovek priča o „susretu“ Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u avionu pred dolazak u Sjedinjene Američke Države. Način na koji je priča ispričana učinila je da se mnogi nasmeju, dok su Novak i Rafa zabeležili taj „susret“ jednom fotografijom.

Evo šta se nedavno desilo. Novak je bio u letu za SAD i u avionu je video tog lika kako sedi tu i koji je 654. na svetu. I Novak, pošto je toliko dobar, prišao je tom momku, i slikao se sa njim – rekao je u video snimku, a zapravo je mislio na Nadala. 

Šanse za osvajanje Indijan Velsa

Podsetimo, kladionice su iznele svoje prognoze o šansama koje Novak ima za osvajanje turnira u Indijan Velsu. S obzirom na njegovu formu i prethodne uspehe, očekuje se da će Nole imati visoke šanse za osvajanje titule.

Ovaj urnebesan snimak na internetu samo je dodatno začinio i učinio da se sa nestrpljenjem očekuje početak turnira u Indijan Velsu. Novak Đoković, kao jedan od najuspešnijih tenisera današnjice, privlači pažnju kako svojim teniskim veštinama, tako i svojom simpatičnom i prijateljskom ličnošću.

BONUS VIDEO:[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *