NOVI SKANDAL U CRNOJ GORI: Prekid meča u Nikšiću, navijači napravili haos! (VIDEO)


U završnici šampionata Crne Gore, tenzija je sveprisutna kako na terenu, tako i van njega. Napetost je kulminirala prekidom utakmice između Sutjeske i Petrovca u Nikšiću, kada su gosti vodili sa 1:0, nakon što sudije nisu svirale očigledan penal nad Draganom Grivićem. Nakon što je Grivić uspeo da zatrese mrežu, navijači su uleteli na teren, prisilivši sudije da prekinu meč i napuste teren.

 

 

Trenutno se čeka ispražnjavanje dela tribina na kojima se nalaze navijači Sutjeske kako bi meč bio nastavljen. Ovo nije prvi put da je šampionat Crne Gore obeležen incidentima. Nedavno smo svedočili prekidu utakmice između Budućnosti i Dečića zbog ispražnjavanja tribina sa navijačima Budućnosti, nakon što su oni bacali pirotehniku na teren.

Takođe, dogodilo se i divljanje navijača Sutjeske u Tivtu, kao i tuča čelnika kluba tokom utakmice Arsenal Tivat – Mornar Bar. Dodatno, nakon derbija sa Sutjeskom, došlo je do tuče igrača Budućnosti.

Najskandalozniji incident desio se kada je treneru Budućnosti, Ivanu Brnoviću, nepoznata osoba javila da mu je kćerka oteta i zatražila otkup od 20 hiljada evra. Srećom, nakon istrage utvrđeno je da je pretnja bila lažna. Sve ovo baca senku na takmičenje i nameće pitanje bezbednosti i fer pleja u crnogorskom fudbalu.

BONUS VIDEOОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *