Обрадовић: Ово је само кошарка и на томе треба да се заврши


„Прва ствар коју желим да урадим је да честитам Будућности на победи. Серија је 1:1, није битно да ли је пола коша или 10 или како год, резултат је важан, победа, серија се враћа у Београд“, рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре после утакмице. 

Обрадовић је рекао да мисли да је његова екипа играла прилично добро.

„Имали смо пет изгубљених лопти за редом, Будућност је успела да се врати. Онда су они имали добијену утакмицу, а ми смо играли агресивну одбрану, поентирали из тешких ситуација, а промашивали отворене шутеве. Борбеност на нивоу, али биће потребно мало више да бисмо се пласирали у финале“, додао је тренер „црно-белих“.

Новинаре је занимао Обрадовићев коментар на понашање навијача Будућности, који су у некоклико наврата вређали кошаркаше Партизана. 

„Моја порука је она од првог дана откад сам се вратио у Партизан. Ово је само кошарка и требало би да се заврши причом о кошарци. Никакве тензије нам нису потребне. Ми смо клуб који са екипом Будућности гаји одличне односе. Користим прилику да позовем навијаче Партизана да навијају фер и коректно и да бољи оде у финале“, истакао је Обрадовић.

Тренер Партизана жели да све остане у спортским оквирима. 

„Не намеравам да одустанем од тога јер сматрам да су те ствари најбитније у нашим животима. Потребно је да будеш човек и да се понашаш фино, културно и пристојно. Ви имате и неке друге примере. Перо је код вас, није код мене“, закључио је Обрадовић

Трећи, одлучујући меч полуфиналне серије АБА лиге играће се у петак у Београду. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *