Обрадовић: Треба да се запитамо где се налазимо


Партизан је изгубио 82:80 пред својим навијачима, али га још увек један тријумф дели под фајнал-фофа у Каунасу.

<!—->“Имали смо проблеме у нападу, неке ствари морамо да поправимо. Детаљи су одлучили. Следећа утакмица ће бити интересантна“, изјавио је Обрадовић после меча.

Касније на конференцији за медије је појаснио о каквим проблемима се радило.

„Нисмо померали лопту у нападу за разлику од претходних мечева. Имамо још један меч пред нашим навијачима и хвала им на невероватној вечери“, рекао је Обрадовић.

На питање какав је био план против Валтера Тавареса је истакао снагу целог тима Реала.

„Мој план је био против Реала, не Тавареса. План је био исти као и у осталим мечевим. Наравно да нам је ту Матијас битан. Наш проблем је био у нападу, нисмо имали добре шутеве и промашивали смо отворене шутев“, објаснио је Обрадовић.

Осврнуо се и на коментаре шпанске штампе да Реал у Београду чека „пакао“.

„Поносан сам слику из Београда. Причали су и писали коментаре да је овде пакао, али се ништа није десило. Поносан сам на ово што су показали и каква слика је отишла у Европу“, истакао је Обрадовић.

Тема су биле и залечена повреда Егзума и пех Аврамовића са зглобом руке.

„Појавиле су се разне интерпретације његове повреде. То је било катастрофа и медицински тим је направио невероватан посао. Он није 100 посто спреман, али је имао невероватну жељу. Алекса се жалио на повреду руке и не знам сад у ком је стању“, рекао је Обрадовић.

Прокоментарисао је победнички шут Најџела Вилијамса-Госа.

„Ово је била чиста ситуација један на један. То је његов квалитет, да је промашио вероватно би га питали што је то радио. Велики играч који је решио утакмицу“, изјавио је Обрадовић.

Закључио је са тиме да има поверење у свој тим.

„Вероватно треба да се запитамо где се налазимо. Добили смо 2:0 и играмо у Београду. Шта друго да кажем него да верујем у наше могућности. Остаје да имам поверење у ове момке. Праве се грешке, ово је саставни део посла. Потрудићемо се да одиграмо што бољу утакмицу у наредних 48 сати“, завршио је Обрадовић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *