ODRŽANA SKUPŠTINA SRPSKOG ŠAMPIONA! Zvezda Meridianbet dobila novog predsednika i potpredsednika UO!


Redovnoj sednici koja je održana u jednom beogradskom hotelu prisustvovalo je 42 od 57 članova Skupštine, a dnevni red sastojao se od sedam tačaka.

Pošto je usvojen zapisnik sa prethodne Skupštine, Predsednik kluba informisao je članove Skupštine o prečišćenom tekstu i izmenama Statuta. Takođe kooptirana su i dva nova člana u Skupštinu KK Crvena zvezda Meridianbet. Izmenama Statuta ukinuto je predsedništvo kluba, znatno veća ovlašćenja u radu imaće novi Upravni Odbor, i Kolegijum koji je osnovan i čine ga: Predsednik i potpredsednici Skupštine kao i Predsednik i potpredsednik Upravnog Odbora.

Jednoglasno je potvrđen izbor novog predsednika i potpredsednka Upravnog Odbora. Kao što je klub i najavio u zvaničnom saopštenju nakon prethodne sednice Predsedništva kluba, te funkcije obavljaće ugledni privrednici, gospoda Željko Drčelić i Živorad Vasić.

Mandat novog UO usaglašen je sa trajanjem mandata Skupštine i ostalih tela na tri godine.

Pod tačkom razno, predsednik kluba informisao je članove Skupštine o tekućim temama, finansijskim izveštajima, dnevnom poslovanju kluba, kadrovskim pitanjima vezanim za prvi tim, ali i rešenju velikog problema sa terminima u maloj sali Beogradske Arene koji je u sredu definitivno rešen.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *