Огромно интересовање навијача Звезде за мечеве Лиги шампиона


Онлајн продаја почела је у уторак 12. септембра, а од суботе 16. карте ће моћи да се купе и на благајнама стадиона Рајко Митић, све до 19. септембра.

<!—->Прва утакмица на домаћем терену је 4. октобра против Јанг Бојса.

Како истичу из клуба, у последња 24 часа остварена је продаја која је пребацила сва очекивања, упркос свим техничким проблемима који су настали услед великог интересовања и потврђују да се сада продаја одвија неометано и шаљу извињење свима због непријатности и дугог чекања на куповину.

Услов за куповину пакета за Лигу шампиона је активна чланарина у сезони 2023/24 и њу је, како се наводи, врло једноставно купити онлајн.

Потребно је изабрати стандард чланство (старији од 18+) или јуниор (млађи од 18+), попунити основне податке и платити чланарину.

После куповине чланарине, започиње се процес куповине пакета за Лигу шампиона, који је исто једностван – потребно је само штиклирати активну чланарину, изабрати место и наставити на плаћање.

Из клуба наглашавају да једна чланарина може да се веже за максимално један пакет, али и да сваки члан може да купи до четири чланарине, самим тим и максимално четири пакета за Лигу шампиона.

У Звезди поручују да су спремни да изненаде све својим ставом и игром на терену, а уз најбољу атмосферу и најватреније навијаче, циљ су победе и наставак европског путовања.

<!—->Звезда такмичење у групи Г Лиге шампиона почиње 19. септембра гостовањем Манчестер Ситију, 4. октобра у Београд стиже Јанг Бојс, а потом следи двомеч са Лајпцигом, у Немачкој 25. октобра и Београду 7. новембра.

Звезда гостује Јанг Бојсу у Швајцарској 28. новембра, а групну фазу завршава против Ситија на домаћем терену 13. децембра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *